Juryen

Gapskratten setter sin ære i å ha en faglig dyktig jury som gir aktørene rettferdig og god bedømming. Under kan du lese hva årets jurymedlemmer sier om seg selv.

Sven-Terje Solum - juryleder


Jobber til daglig ved NTNU i Trondheim som overingeniør elektro ved avdeling Campusservice.
55 år, gift med Hege, har to voksne barn.
Opprinnelig fra Harran i tidligere Nord-Trøndelag.
Bosatt på Lade i Trondheim.
Har selv spilt revy siden jeg var 15 år og fram til 2006 da vi flyttet til Trondheim.
Har vært forestillingsleder ved NM i revy på Høylandet de siste 10 festivaler (20 år), der jeg har hatt ansvaret for rigging, øvelser og gjennomføring av forestillinger sammen med 20 – 30 medarbeidere.
Har også i stort sett samme periode sittet i uttaksjuryen for NM i revy på Høylandet, og har vel gjennom disse åra sett flere tusen gode og dårlige revynummer.
Har tidligere vært juryformann ved Nord-Norsk revyfestival på Ørnes, Revyfestivalen i Finnmark på Lakselv og jurymedlem på revyfestivalen på Hemne.
Har også vært på Gapskrattfestivalen en gang tidligere som jurymedlem.
Har ingen formell utdannelse innen revy, så alt jeg kan er gjennom erfaring. Jeg har et brennende hjerte for revy.


Ole Bergesen

Er født i 1964 , dvs 54 år gammel og kommer fra Fitjar. Jobbet med revy siden 1987 og medvirket i utallige revyer. Vant 3 priser på Norsk Revyfestival i 1995 og videre Tidenes Revyfestivalnummer i 1997 med «Fergedirigenten».
Er fast produsent på Sommerrevyen i Fitjar som har årlige framsyninger og selger rundt 4000 billetter. 2018- revyen er nr. 19 i rekken. Elles spilt revy over det ganske land, samt blitt et fast innslag under «Førsprell» på revyfestivalen på Høylandet. Tar regijobber og instruerer. Er primus motor for revyfestivalen «Berre Galskap» i Fitjar der Fitjar Teaterlag står som arrangør.
Denne går av stabelen 20-23 september og er som Gapskrattfestivalen en regional festival under Norsk Revyfestival.
Lever og ånder for revy og gleder meg masse til å besøke Gapskratten i sommer!

 

Olla Rypdal

Olla Rypdal er  teaterpedagog og forfatter med eget forlag.
Har vært teaterpedagog i kulturskolen  mange år, har hatt kursvirksomhet, instruksjon / regi for teaterlag, kor, tverrfaglige produksjoner. Daglig leder for Jugendtetateret i Ålesund, teaterkonsulent for Norsk kulturskoleråd nasjonalt, teater- og litteraturansvarlig for Kultursekken.
De siste åra freelancer med teater- og litteraturproduksjon – egne produksjoner, og i samarbeid med andre. Flere av produksjonene er på turné med Kultursekken.

www.olla.no